Hezonja napušta Real i ide u klub u kojem ga dočekuju pljeskom?

Foto: EPA

MARIO HEZONJA (29) mogao bi na kraju sezone napustiti Real Madrid, piše Marca. Hrvatski košarkaš 2022. godine stigao je u Real iz UNICS Kazana, a na kraju ove sezone istječe mu ugovor. Grčki mediji pišu da ga želi dovesti Panathinaikos u kojem je igrao u 2020. i 2021. i koji mu, navodno, nudi trogodišnji ugovor vrijedan dva milijuna eura po sezoni.

Real ga želi zadržati, ali ne s takvom plaćom. Hezonja je ove sezone u Euroligi upisao 25 nastupa, u kojima je prosječno ostvario 13 poena, 4.4 skoka i 0.6 asistencija uz 21:36 minuta provedenih na parketu. U španjolskoj ligi ima slične prosječne brojke od 11.5 poena, 4.5 skokova i 1.2 asistencije za 21:54 minute u igri.

Marca ističe da su navijači Panathinaikosa uvijek s pljeskom dočekivali Hezonju kada bi s Realom igrao u Grčkoj. Također, on sam je tamošnjem novinaru Giorgosu Kyriakidisu poručio kako bi volio opet igrati za Panathinaikos. Uz ova dva spomenuta kluba, Hezonja je nastupao za Barcelonu te Orlando Magic, New York Knickse, Portland Trail Blazerse i Memphis Grizzliese u NBA ligi.

Pročitajte više