Hezonja nezadovoljan u Realu. Sprema se veliki transfer

Foto: Profimedia

"HEZONJA, ostani", skandirali su navijači Reala nakon pobjede madridskog kluba u finalu košarkaškog Kupa Kralja protiv Barcelone.

Madridska Marca piše da je 28-godišnji Hezonja odbio dvije Realove ponude za produljenje ugovora: prvu u prosincu, a potom još jednu. Hezonja smatra da Realova ponuda nije financijski dovoljno dobra te će Real morati ponuditi više novca. Marca otkriva u kojem bi klubu hrvatski košarkaš mogao nastaviti karijeru.

"Panathinaikos, u kojem je Hezonja već igrao, želi ga ponovno dovesti. Hezonja je jedan od prioriteta grčkog kluba za sljedeću sezonu. Panathinaikos mu nudi trogodišnji ugovor vrijedan dva milijuna eura po sezoni. Real nudi znatno manje, a porezi su povoljniji u Grčkoj."

Nezadovoljan ulogom?

Prema pisanju Marce, Hezonja također ne djeluje oduševljeno svojom ulogom u momčadi.

"U nedjelju je osvojio svoj prvi kup s Madridom, ali možda nije bio najsretniji član ekspedicije s obzirom na važnost koju je imao tijekom turnira. U polufinalu protiv Valencije bio je vrlo uzrujan nakon zamjene, a u finalu protiv Barcelone, unatoč tome što je postigao 12 poena u drugoj četvrtini, jedva se kasnije vraćao na teren. Nakon pobjede jedini se nije oglasio i prvi je otišao u svlačionicu."

Ove sezone Hezonja prosječno postiže 13 poena u Euroligi uz 4.4 skoka. Prosječno po utakmici igra 21 minutu.

Pročitajte više