PANATHINAIKOS

Hezonja je opisao akciju kojom je postao junak i otkrio planove za sljedeću sezonu

Foto: Mladen Lackovic LakoPress/Imago Sports/Guliver

MARIO Hezonja je u četvrtak odigrao odličnu utakmicu i predvodio Panathinaikos do pobjede u produžetku protiv Armanija. Upravo njegovim polaganjem preko Kylea Hinesa Panathinaikos je izjednačio na 70:70 1.8 sekundi prije kraja ogleda i izborio produžetak u susretu u kojem je u jednom trenutku zaostajao i 20 poena razlike. Grčka momčad je na kraju slavila 86:83.

Hezonja je predvodio napad PAO-a sa 17 poena uz pet od sedam pogođenih šutova iz igre i pet od sedam s crte slobodnih bacanja. Nakon pobjede je opisao završnu akciju osnovnog dijela i dodao koliko je sretan što nastupa u Panathinaikosu te otkrio da bi u njemu volio ostati i sljedeće sezone.

 

Grafika: Sofascore za IndexSport

''Nismo dobro otvorili utakmicu, ali smo se borili do samog kraja i stigli do rezultata'', kazao je Hezonja, a onda opisao što se događalo u posljednjim sekundama osnovnog dijela:

''Sjećam se da su mi vikali da imamo još šest sekundi za napad. Nije me bilo briga tko je ispred mene. Imam samopouzdanja, dao mi je mogućnost da krenem u prodor na lijevo, prihvatio sam to i naciljao.''

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ HEZONJIN PRODOR 

Hezonja je dodao da mu ne smetaju prazne tribine, a onda i da mu je želja ostati u atenskom klubu.

''Ne zanima me to što nema navijača, za mene je igranje za Panathinaikos ispunjenje sna. Presretan sam zbog toga. Želim ostati i sljedeće godine'', poručio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više