Hezonja: Partizanu želim svu sreću

Foto: EPA

KOŠARKAŠI madridskog Reala odradili su još jednu odličnu utakmicu u Euroligi pobijedivši Partizan u Beogradu 88:76 u dvoboju 31. kola. Nakon neizvjesnog prvog poluvremena Madriđani su utakmicu riješili u trećoj četvrtini, koju su dobili 35:23 i tako slomili domaći sastav koji se bori za ulazak u play-in.

Pritom je najzaslužniji za pobjedu Reala bio hrvatski reprezentativac Mario Hezonja, koji je za 31 minutu na parketu postigao 25 poena. Tome je dodao šest skokova i četiri asistencije, a bio je i prvi strijelac na susretu. Napomenimo i da je prije utakmice dobio ovacije Grobara.

"Partizan svake godine mora ići u playoff"

"Krenuo sam loše, promašio sam neke šuteve, ali mi se to kasnije vratilo jer sam bio strpljiv. Mislim da je najzaslužnija ekipa, pronalazili su me u pravim trenucima. Dobro se razumijem sa suigračima s kojima sam bio na terenu. Lako je igrati s njima i hvala im. Partizan nije ista ekipa kao prošle godine. Mislim da je malo sporija.

Nadam se da će biti u playoffu, Partizan mora biti, po meni, svake godine u playoffu. Želim mu svu sreću. Lijepo je da navijači Partizana bodre ovako svoju ekipu i uz njihovu pomoć mogu daleko dogurati", rekao je Hezonja nakon utakmice za SportKlub.

 

Pročitajte više