Hipnotizirani Ljubičić talijanskoj voditeljici izrazio ljubav

NAŽALOST, prognoza popularnog  televizijskog showa na talijanskoj nacionalnoj televiziji, "Quelli che il calcio", u kojem se prate sportski rezultati, ali i u kojem sudjeluju razne poznate talijanske estradne ličnosti, se ostvarila. U emisiji uoči početka rimskog teniskog turnira iz masters serije, sudjelovao je i naš tenisač Ivan Ljubičić kao poseban gost zajedno s poznatim talijanskim hipnotizerom Giucasom Casellijem.

Nakon što je hipnotizirao Ljubu, Casella je našeg tenisača "natjerao " da lijepoj voditeljici Simoni Venturi izrazi ljubav riječima "Simona ti amo". Ljubičić je pokleknuo, a kada se probudio voditeljica mu se zahvalila, ali je i nahvalila našeg tenisača koji, kako je rekla, igra odličan tenis.

Nakon hipnoze, u studiju su konstatirali da su svi oni koji pokleknu Simoninim čarima i izraze joj ljubav, gubitnici, i da bi se moglo dogoditi da Ljubičić u ponedjeljak(danas) izgubi već u prvom kolu rimskog turnira.

Na nesreću našeg tenisača njihova prognoza se obistinila i Ljubičić se od turnira oprostio već u prvom kolu porazom od Belgijanca Darcisa. Ostat će tajnom jesu li hipnoza i zgodna voditeljica imali nekakve veze sa porazom i lošom igrom hrvatskog tenisača.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više