Hit drugoligaš iznenađujuće otpustio trenera

Foto: HNK Vukovar 1991

HNK VUKOVAR 1991 otpustio je dosadašnjeg trenera Miroslava Bojka. Iznenađujući potez trećeplasirane momčadi druge hrvatske nogometne lige stiže samo pet dana prije derbija 1. NL u kojem vukovarska momčad dočekuje vodeći Šibenik. U ovom trenutku te su dvije momčadi udaljene dva boda.

"Nakon gotovo tri pune godine završena je suradnja s gospodinom Miroslavom Bojkom. Ovim putem želimo mu se zahvaliti na brojnim uspjesima i povijesnim trenucima za naš klub. Gospodin Bojko preuzeo je Vukovar 28. studenog 2020. i odmah postavio visoke standarde, koji su okrunjeni plasmanom u 1. NL pretprošle sezone.

Klub mu se zahvalio na napravljenom

Sjajni rezultati nastavljeni su i u prethodnoj sezoni. Tada je Vukovar pod Bojkovim vodstvom u debitantskoj sezoni u drugoligaškom društvu osvojio najviše bodova na zelenom terenu, a u ovoj sezoni ostvario je učinak od šest pobjeda, tri remija i dva poraza te svoju momčad ostavlja na trećem mjestu prvenstvene ljestvice.

Želimo treneru Bojku sve najbolje u nastavku karijere i još jednom mu zahvaljujemo za sve dobro što je učinio za naš klub", piše u priopćenju kluba.

Pročitajte više