HNL: Dinamu protiv Slavena treba pobjeda

DANAS u 17 sati  Dinamo dočekuje Slaven Belupo, a pobjeda bi Zagrepčanima donijela samopouzdanje uoči derbija s Hajdukom.

Trener Dinama Jurčević ne može računati na četvoricu važnih igrača. Tomić i Cesar neće kandidirati niti za dvoboj s Hajdukom, a Kranjčar i Da Silva propustit će samo današnji susret protiv Koprivničanaca.

Za Dinamo će danas debitirati Branko Strupar, koji će pokazati je li zaista veliko pojačanje za Zagrepčane.  Jurčević još ne zna koga će postaviti na bok, a razmišlja i o drugom napadaču.

Posebno upozorenje dat će Mikiću, Sedloskom i Agiću koji će morati paziti da ne zarade žuti karton, jer bi u tom slučaju bili izgubljeni protiv Hajduka.

Slaven Belupo u posljednjih 10 kola ima tek jedan poraz. Igrači su željni dokazivanja, mogu igrati rasterećeno. Koprivnčinani u Maksimiru nikad nisu uzeli niti bod, a da nisu opterećeni imperativom pobjede, svjedoči činjenica da nisu išli u karantenu, za razliku od Dinamovih igrača. Branič Slavena, Petar Bošnjak izjavio je kako se nadaju iznenaditi Dinamo zbog umora igrača, a postoji mogućnost da će se Modri čuvati i za derbi s Hajdukom.

Vjerojatni sastav Dinama: Šarlija, Sedloski, Mijatović, Drpić, Mikić, Agić, Mujčin, Jurić, Štrok, Zahora, Strupar

Vjerojatni sastav Slaven Belupa: Lisjak, Bošnjak, Gal, Jurčić, Božac, Pejić, Jurić, Vukojević, Višković, Posavec, Dodik

Pročitajte više