HNL: Inker - Dinamo, Zagreb - Rijeka, Cibalia - Varteks...

U nedjelju se sastaju Hajduk i Osijek, Kamen Ingrad i Marsonia.

TABLICA:


13.30

 

 


Nikola Jurčević izjavio je kako će utakmica biti vrlo teška i najavio velik oprez, prisjećajući se Hajdukovog poraza od Zaprešićana. Osim kapetana i najboljeg igrača Dinama Nike Kranjčara, Jurčevićeva momčad bit će oslabljena i za Mitua koji je ozlijedio mišić.

Inkerov strateg Kuže najavljuje ofenzivnu i agresivnu igru otpočetka bez imalo straha od Dinamovih igrača. Iako se nada pobjedi, Kuže smatra da je najbitnije da nakon utakmice svi budu zadovoljni onim što su napravili čak i ako izgube.

Vjerojatni sastav Inkera: Horvat, Vidak, Pecelj, Brnas, Bodrušić, Terkerš, Skulić, Dujmović, Lalić, Katulić, Karabogdan

Vjerojatni sastav Dinama: Šarlija, Sedloski, Mijatović, Drpić, Mikić, Tomić, Agić, Mujčin, Da Silva, Štrok, Zahora


16h







U posljednjih pet utakmica Vinkovčani su uspjeli osvojiti tek jedan bod. Zato će danas pokušati na domaćem terenu prekinuti negativni niz i doći do pobjede.

Varteks je ostao bez trenera Beseka kojeg će privremeno zamijeniti Branko Janžek. Janžek je izjavio kako ne smiju dopustiti domaćinu da se razmaše i otpočetka moraju oni biti ti koji će kontrolirati igru.

Vjerojatni sastav Cibalije: Marić, Raić-Sudar, Leutar, Pernar, Križanović, Jurić, Čutura, Lučić, Jozinović, Peraica, Ratković

Vjerojatni sastav Varteksa: Vasilj, Kastel, Granić, Kristić, Mujanović,  Jančevski, Šafarić, Sklepić, Melnjak, Karić, Pavličić


16h

 

 


Kranjčar je otišao iz Zagreba, pa će danas momčad voditi njegov pomoćnik Damir Petravić, koji se nada da će pobjedom možda i postati trener prve momčadi iz Kranjčevićeve. Petraviću će na prvoj utakmici u vođenju pomoći kapetan Zagreba Robert Prosinečki.

Rijeka na gostovanju još niti jednom nije izgubila, ali nije niti pobijedila. Hoće li danas protiv Zagreba prekinuti tradiciju?

Vjerojatni sastav Zagreba: Stojkić, Smoje, Ješe, Spahić, Žilić, Bislup, Prosinečki, Pilipović, Maras, Đalović, Lovrek

Vjerojatni sastav Rijeke: Kalinić, Vušković, Karabatić, D. Šarić, J. Bulat, Burtić, Duro. Čaval, Samardžić Klić


16h

 

 


Igrači iz Koprivnice nikako da kompletiraju prvu momčad: stalno netko nedostaje. NO, unatoč tome nadaju se kako će uspjeti osvojiti domaća tri boda.

Za Zadar igra zasad najbolji strijelac prvenstva Hrvatin Gudelj koji će biti najveća opasnost za mrežu domaćeg vratar Solomuna. Trener Zadrana Mršić očekuje pobjedu svojih igrača.

Vjerojatni sastav Slaven Belupa: Solomun, P. Bošnjak, S. Bošnjak, Gaj, Božac, Posavec, Vukojević, Višković, Kosić, Pejić, Šimek

Vjerojatni sastav Zadra: Kale, Zurak, Milin, Z. Jurić, Dedaj, Jerković, Prpić, Surać, Jurjević, Gudelj, Brajković

u nedjelju:


18h

 

 


18h

Pročitajte više