HRVATSKA REPREZENTACIJA

HNS istaknuo učinak Marka Livaje za reprezentaciju

Foto: Yiannis Kourtoglou/Reuters/Guliver

HRVATSKA reprezentacija nastavila je s dobrim rezultatima u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Nakon startnog poraza od Slovenije, Hrvatska je u sljedećih šest utakmica ubilježila pet slavlja i jedan remi, a trenutačno je u nizu od tri pobjede koje je ostvarila u susretima protiv Slovačke, Slovenije i jučer Cipra.

Svoj povratak u krug reprezentacije odlično koristi Marko Livaja. Nakon što je protiv Rusije u skromnoj minutaži zaigrao za Hrvatsku prvi put od 2018., a potom i dobio 35 minuta protiv Slovačke, Hajdukov napadač bio je starter protiv Slovenije na Poljudu što je i iskoristio za svoj prvi gol u dresu nacionalne momčadi. Odmah u sljedećoj utakmici zabio je i drugi.

Izbornik Zlatko Dalić Livaju je poslao na teren u 68. minuti kao zamjenu za Andreja Kramarića, a Livaja je povjerenje opravdao golom iz druge minute sudačke nadoknade kojim je postavio konačnih 3:0 protiv Cipra. Baš njegov učinak od dva gola u posljednja dva susreta istaknuo je i HNS u objavi na Instagramu.

Pročitajte više