HRVATSKA REPREZENTACIJA

Rebić neće igrati u tri sljedeće utakmice za Hrvatsku zbog ozljede

Foto: EPA-EFE

ANTE REBIĆ propustit će sljedeće tri utakmice hrvatske reprezentacije zbog iščašenja lakta tijekom jučerašnje utakmice protiv Crotonea.

"Riječ je o iščašenju lijevog lakta, inicijalni pregledi ukazuju da nema koštanih, već su u pitanju samo mekotkivna oštećenja, što upućuje da će liječenje biti konzervativno i da nije potreban operativni zahvat. Na žalost, Ante neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za predstojeće akcije budući da najkraći oporavak od ozljede ovakvog tipa traje dva ili tri tjedna. U stalnom smo kontaktu s liječničkom službom Milana i pažljivo ćemo pratiti tijek Rebićevog oporavka", rekao je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević, a njegove riječi prenosi Hrvatski nogometni savez.

Dobra je vijest što Rebić nije slomio lakat jer je ozljeda izgledala jako ružno. Nakon njegovog pada suigrači su izgledali užasnuto kada su vidjeli u kojem položaju mu se nalazi ruka, ali Rebić je na kraju dobro prošao.

Ipak, propustit će prijateljsku utakmicu sa Švicarskom (7. 10.), odnosno susrete Lige nacija protiv Švedske (11. 10.) i Francuske (14. 10).

Pročitajte više