hnl

HNS prodao ime HNL-a. Evo kako će se zvati

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI nogometni savez objavio je da je prodao prava na ime najvišeg ranga hrvatskog nogometa. Tako će se HNL od sljedeće sezone zvati SuperSport Hrvatska nogometna liga, skraćeno SuperSport HNL. HNS je predstavio i novi vizualni identitet lige, čija nova sezona počinje 15. srpnja.

"Slobodno možemo reći da ovog ljeta ulazimo u novu eru hrvatskog klupskog nogometa. Potpisali smo rekordan ugovor za TV i marketinška prava, vratili smo natjecanju popularan naziv Hrvatska nogometna liga, utakmice će se prikazivati na novoj HT-ovoj platformi, a dio utakmica i na HRT-u", rekao je predsjednik HNS-a Hrvoje Kustić i nastavio:

"Sada imamo i puni naziv lige te novi vizualni identitet zahvaljujući SuperSportu te sam siguran da svi dijelimo napeto iščekivanje početka nove sezone SuperSport HNL-a i da ćemo, uz komercijalno-marketinški razvoj, biti svjedoci i nastavka dizanja kvalitete našeg ligaškog nogometa."

"Izuzetna nam je čast biti naslovnim sponzorom SuperSport Hrvatske nogometne lige. Prethodna sezona hrvatskog nogometa nikad nije bila zanimljivija, a vjerujem da će SuperSport HNL nadmašiti sva očekivanja", izjavio je član Uprave SuperSporta Goran Đurić.

 

Pročitajte više