"Hoće li Klasnić podnijeti grubu igru Premiershipa?"

BRITANSKI su mediji postali vrlo zainteresirani za hrvatskog reprezentativca Ivana Klasnića nakon što je stigao u Bolton na jednogodišnju posudbu.

U članku posvećenom "Killeru" govore o njegovom povratku nogometu nakon komplicirane operacije bubrega. Posebno je zanimljivo što Engleska dočekuje Hrvatsku na Wembleyu, pa se pitaju hoće li Klasnić podnijeti grubu igru na koju se mora naviknuti ako će nastupati za Bolton. Klasniću je već navika da prije svake utakmice stavlja na sebe zaštitni pojas kako bi zaštitio bubreg od neugodnih udaraca.

Izbornik Hrvatske Slaven Bilić Klasniću je namijenio ulogu džokera s klupe na kojeg se može računati. Na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj upravo je on bio prvi strijelac reprezentacije sa dva pogotka, a na početku ove sezone već je postigao četiri gola za Nantes u četiri utakmice. Englezi su fascinirani njegovom pričom i njegovim nogometnim sposobnostima nakon tako teške bolesti.

"Jako smo ponosni na njega. Ima vrlo snažan karakter", rekao je Bilić i dodao: "Kad bismo ga nazvali u ona teška vremena, on bi nama dignuo moral svojim pozitivnim razmišljanjem."

"Uvijek sam na to gledao kao da mi Bog daje izazov, prepreku, ali i oruđe kojim ću ih svladati. Život je jednostavan. Ako želiš pobijediti moraš se boriti", kazao je Klasnić

Pročitajte više