Hoeness: Olić je za svoju kvalitetu bio bagatela

BAYERNOV sportski direktor Ulli Hoeness prezadovoljan je što se Bayern pojačao Ivicom Olićem. Također, govorio je i o Francku Riberyju koji je na meti sve više europskih moćnika.

Bayernov sportski direktor Ulli Hoeness govorio je o perspektivama Bayerna u sljedećoj sezoni te se posebno osvrnuo na igrače koji će igrati u bavarskoj momčadi. Dok u klub pristiže Ivica Olić, koji svojim igrama zapanjuje nogometne djelatnike širom Bundeslige, Franck Ribery, jedna od glavnih poluga bavarske momčadi na meti je brojnih europskih moćnih klubova te bi se lako moglo dogoditi da ode iz Muenchena.

"Sada je jasno kakav je to igrač, s kakvim karakterom. Nikad nismo mislili da ćemo kupiti tako dobrog igrača za toliko malo novca. On igra s puno žara i dalje za HSV te se sprema za ono što ga čeka u Muenchenu. Pravi profesionalac", kaže Bayernov sportski direktor.

Bavarci sve teže odolijevaju brojnim ponudama koje pljušte za Francka Riberyja. Na listi potencijalnih akvizitera nalaze se Barcelona, Juventus, Real Madrid, a po najnovijem i Manchester City kojemu je novac najmanji problem. Ipak, u vodstvu Bayerna tvrde kako 25-godišnjeg Riberyja neće prodavati sljedećeg ljeta.

"On s nama ima ugovor još dvije godine te se u Muenchenu osjeća odlično. Jedino bi ga iz Bayerna mogla odvući želja za velikim uspjehom i osvajanjem Lige prvaka. No, ja vjerujem da mi možemo do toga cilja. Vidim da se njegovi menadžeri trude prodati ga. Sasvim mi je jasna njihova namjera, a to je velika zarada od transfera", zaključuje Hoeness.

M.Š.
Foto: Welt.de

Pročitajte više