HONDA VY CUP - Bez Bradarića u Poreču

OKTANSKA uzbuđenja ovoga vikenda započinju i u konkurenciji Honda Valvoline Yokohama Cupa.

Na kružnoj stazi "Borik" u Poreču voziti će se prva ovogodišnja utrka Honda Valvoline Yokohama Cupa, a prema listi prijavljenih natjecatelja, na njoj bi trebalo nastupiti 11 automobilista. Razlog nešto manjeg broja natjecatelja na početku sezone su nastupi nekih vozača na drugim utrkama, poput Marina Čolaka koji će ovoga vikenda nastupiti u konkurenciji Leon Cupa u Njemačkoj.

Kronična upala oka spriječila je nastup Roberta Bradarića, drugoplasiranog nakon prošle sezone u ovom natjecanju, a zbog organizacisjkih obveza, još nije definirano i hoće li nastupiti Edi Milokanović, ili će pak za volan Honde sjesti njegov sin Donald. Doktor nastup nije preporučio i Marinu Galiću zbog ozljede ramena, a u njegov će automobil u Poreču sjesti Sebastijan Čepar, koji je svoje automobilističko znanje dosad prezentirao na brdskim utrkama.

Usprkos nešto manjem odazivu vozača na početku sezone od očekivanog, uzbuđenja neće nedostajati. Viktor Bolšec pod zastavom svog novog kluba Matulji Racing-a kreće u lov na svoju treću uzastopnu krunu u Honda Valvoline Yokohama Cupu, a glavnu će mu konkurenciju na uskim porečkim ulicama činiti Valter Nežić, ohrabren dobrim nastupom proteklog vikenda na brdskoj utrci u Rapcu te Ivan Kodrić, koji je u prošloj sezoni u nekoliko navrata iskazao velike automobilističke mogućnosti.

Na porečkoj stazi duljine 2.300 metara voziti će se dvije utrke sa po 20 krugova, tj. ukupno 92 kilometara.Za kružnu utrku u Poreču prijavljeni su slijedeći natjecatelji Honda Valvoline Yokohama Cupa:
   

SB.  Ime i prezime

1.  Viktor Bolšec (Matulji Racing)
3.  Marin Čolak (Zanatlija)
5.  Ivan Kodrić (Samobor)
7.  Valter Nežić (Buzet Autosport)
8.  Edi Milokanović (Skok Racing)
9.  Saša Radola (Pula-Rovinj)
22.  Đani Varljen (Matulji Racing)
24.  Alen Perušić (Matulji Racing)
36.  Andrej Poropat (Rijeka)
       Donald Milokanović (Skok Racing)
       Sebastijan Čepar (Zrinski Čabar)


Program natjecanja

Subota, 21. travnja 2007.
13.00 - 14.00 Slobodni treninzi
14.30 - 17.00 Službeni treninzi

Nedjelja, 22. travnja 2007.
11.00 - 17.30 Službene utrke

Pročitajte više