SP RUKOMET 2019

Horvat: Ovo nije realna slika. Sutra igramo za bodove

Foto: HRS

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje.

HRVATSKI rukometaši ostvarili su očekivano uvjerljivu pobjedu protiv reprezentacije Japana svladavši je 35:27 (18:13) u utakmici 2. kola skupine B Svjetskog prvenstva, koja se igrala danas u Olimpijskoj dvorani u Münchenu.

Najbolji strijelac i igrač naše reprezentacije bio je Zlatko Horvat koji je postigao osam pogodaka. 


"Bili smo ozbiljni od početka i odradili smo jako dobar start i onda je bilo puno jednostavnije držati takav ritam do kraja utakmice", rekao je Horvat.

Obrana?

"S moje strane mislim da je bila jako dobra obrana, nije bilo lako protiv brzonogih Japanaca, mislim da smo se uspjeli dobro obraniti.

Ne možemo vidjeti realnu sliku protiv Japana, mislim da ima jako puno dobrih stvari, danas malo loših, protiv Islanda je bilo više loših, ali tu je bila nervoza jer je bila prva utakmica. Danas smo držali jedan ritam svih 60 minuta, mislim da je ovo dobar put", dodao je igrač PPD Zagreba.

Horvat je zabio osam golova i proglašen je igračem utakmice.

"Znali smo da se slabije vraćaju u obranu i to smo iskoristili. Idemo se rekuperirati i onda sutra igramo za bodove protiv Makedonije", završio je Horvat.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više