Hrbaty: Dat ću sve od sebe da pobjedim Ančića

DOMINIK HRBATY očekuje potpuno drugačiji meč od posljednja tri koja je od Ančića izgubio te se nada da će pokal pobjednika ostati u Bratislavi.

"Ovo je veliki trenutak i to ne samo za mene nego i za moje suigrače iz reprezentacije. Osjećam se dobro, uživat ću u mečevima. Nadam se da ćemo na kraju mi biti pobjednici." - kazao je Hrbaty u razgovoru koji je objavljen na službenim stranicama Davis Cupa.

Hrbaty Davis Cup susret započinje s Ančićem koji je u posljednja tri meča bio bolji.

"Bit će potpuno drugačije nego do sada. Igra se na pet setova, ovo je Davis Cup, drugačiji su i atmosfera i susret. Vidjet ćemo što će se dogoditi i nadam se da ću ga uspjeti pobijediti. Volio bih pobijediti pogotovo zbog toga što igramo u Davis Cupu i što će to za mene biti vrlo važan meč." - izjavio je prvi reket slovačke reprezentacije.

"Pritisak osjećam kao i svaki drugi igrač, ali uživat ću u susretima. Bilo da izgubim ili pobijedim dat ću sve od sebe, važno je da sam ovdje. Dat ću sve od sebe, to je sigurno." - kazao je Hrbaty te zaključio: "Pobijedim li bit ću sretan, no ako izgubim, sve je to samo sport."

Pročitajte više