BOKS

Hrgović: Babić je slučaj za psihijatriju, sa zadovoljstvom ću ga ušutkati

Marko Lukunic/PIXSELL

FILIPA HRGOVIĆA 19. prosinca očekuje još jedan meč, posljednji u ovoj godini, nakon što je prošlog vikenda na Floridi sredio 39-godišnjeg Amerikanca Rydella Bookera za svoju 12. pobjedu u profesionalnoj boksačkoj karijeri.

"Trebao bih 19. prosinca u ring u Zagrebu, ali prvo ću odraditi pregled jer sam u posljednjem kampu zaradio nekoliko sitnih ozljeda. Ako ne bude većih problema, odradit ću meč u Zagrebu, ali ako ozljeda zahtijeva dulji oporavak, preskočit ću tu borbu. Bit će to uvertira u velika imena koja me čekaju sljedeće godine. Protivnik iz samog vrha čeka me u veljači ili ožujku, to će mi biti najveća borba u karijeri", rekao je u RTL studiju Hrgović pa prozvao neke boksače iz svjetskog vrha protiv kojih bi se htio boriti:

"Još moram malo napredovati i imati prije nekoliko težih imena, nivoa malo ispod njih dvojice. Tko treba potpisati meč? Michael Hunter, Joe Joyce, Daniel Dubois, Dillian Whyte, Aleksandar Povjetkin, Derek Chisora. Došao je trenutak za borca takvog kalibra, hvala Bogu da su se neki odazvali, njih dvojica bili bi vrhunska prilika za mene."

Za kraj je prokomentirao Alena Babića, hrvatskog boksača s kojim se često prepucava. Nekada su bili timske kolege, a danas se ne mogu podnijeti.

"On je slučaj za psihijatriju. Ne želim uopće odgovarati na njegove prozivke. Ako moj tim jedan dan bude smatrao da je to dobra borba za mene, naravno da ću je odraditi. I sa zadovoljstvom ga ušutkati."

Pročitajte više