Boks

Hrgović: Babić se sramoti. Naša borba trajala bi jednu rundu, dok ne primi nokaut

Foto: Pixsell

FILIP Hrgović dao je veliki intervju za Index.hr u kojemu je govorio o mogućoj borbi na Poljudu, povratku Mikea Tysona, Stipi Miočiću i brojnim drugim temama. Također, morao se osvrnuti i na prozivke Alena Babića, drugog hrvatskog profesionalca u teškoj kategoriji.

Nakon što je prošle subote u Brentwoodu tehničkim nokautom pobijedio Shawndella Wintersa, Babić je pozvao Hrgovića na borbu, ali nije dugo morao čekati na odgovor.

"Borba s Babićem bi bila zanimljiva jednu rundu. Dok ga ne nokautiram. Nemam komentara na njegove prozivke, sretno mu u karijeri, on je daleko, daleko ispod mog nivoa u svim aspektima u ringu i izvan ringa, sramoti se i stvarno nemam komentara. Želim mu sve najbolje. Jadno je što želi skupljati poene u medijima preko mog imena", kazao je Hrgović.

Dvojica hrvatskih teškaša u ringu bila bi veliki mamac za publiku, ali Babić će na svoju priliku morati pričekati jer je Hrgović danas objavio novu borbu 26. rujna protiv Čeha Ondreja Pale u Danskoj. Pala je u profesionalnoj karijeri odradio 38 mečeva upisavši 33 pobjede (23 nokautom) uz pet poraza.

Hrgoviću će to biti 11. borba u profesionalnoj karijeri, a do sada je upisao maksimalnih 10 pobjeda.

Pogledajte cijeli intervju s Hrgovićem za Index u kojem je govorio o Tysonu, Miočiću, Furyju i borbi na Poljudu.

Pročitajte više