BOKS

Hrgović objavio spektakularnu vijest: "Potegnite u džep, hoću pravo ime"

Foto: Screenshot RTL

FILIP HRGOVIĆ stigao je noćas do devete pobjede u profesionalnoj karijeri u kojoj još nije doživio poraz.

Zagrepčanin je u trećoj rundi protiv Meksikanca Marija Heredije slavio tehničkim nokautom u meču u kojem je bio velik favoriti i koji je kontrolirao od samog početka.

Hrgović ruši protivnike u nadi da će uskoro dobiti priliku boksati za titulu svjetskog prvaka. No za to će mu trebati pobjede protiv ozbiljnijih protivnika od onih koje je dobivao do sad. 

Eddie Hearn, prvi čovjek promotorske kuće Matchroom, koji s Kalleom Sauerlandom brine o Hrgovićevoj karijeri, nedavno je otkrio da sprema spektakl za hrvatskog borca.

"Potegnite u džep. dajte mi veliko ime" 

Filipu je obećao nastup u Saudijskoj Arabiji 7. prosinca, na spektakularnom eventu gdje će u glavnoj borbi večeri Anthony Joshua i Andy Ruiz odraditi veliki revanš. Ruiz je pobijedio u meču u lipnju i najavio da u Saudjskoj Arabiji planira završiti karijeru britanskog borca.

Filip Hrgović nakon pobjede je noćas kazao da i on planira biti tamo 7. prosinca. 

Eddi mi je rekao da ću biti na undercardu uoči meča Joshue i Ruiza. Bit ću jako sretan ako se to ispuni. Rekao sam mu da želim neko veliko ime, nekog opasnog Neka potegne u džep i nađe mi najboljeg protivnika na svijetu, tada ću i ja biti najbolji", poručio je Hrgović iz Meksika.

Zbog zakonskih restrikcija web portali ne smiju prikazivati video sadržaj borbe, koju možete pogledati na ovom LINKU

 

Pročitajte više