BOKS

Hrgović prognozirao ishod borbe Joshue i Ruiza

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U PETAK su vaganje odradili svi boksači koji će ući u ring na spektakularnoj boksačkoj priredbi u Saudijskoj Arabiji čija je naslovna borba ona između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr-a. 

Na priredbi koja nosi naziv Clash on the Dunes bori se i naš Filip Hrgović koji u subotu u 17:45 ulazi u ring protiv Erica Moline, a Hrgović je, osim što je istaknuo kako je uvjeren da će nokautirati Molinu, prognozirao i kako će završiti borba Joshue i Ruiza. 

"Mislim da Joshua nije bio svoj u prvoj borbi. Vidjelo se da je bio pod pritiskom. Mišljenja sam da su razne stvari oko njega, poput novca i slave, odigrale svoju ulogu te mu oduzele fokus. Sada mislim da je taj fokus vratio i da će pobijediti u revanšu te pokazati kako je veliki prvak", rekao je Hrgović pa dodao:

"Ako ne pobijedi, onda očekujem njegovo povlačenje u mirovinu. U boksu se može sve dogoditi. Andy Ruiz bio je samo jedno mjesto ispred mene kada je dobio priliku i tu priliku je sjajno iskoristio. Ja sam već u top 10 pa mislim i da bi moja prilika mogla doći jako brzo. No prije svega moram pobijediti Molinu", zaključio je Hrgović.
 

Pročitajte više