HRS oduševljen odzivom publike na utakmici s Litvom

HRVATSKI ragbi savez nakon utakmice s Litvom zahvaljuje svima koji su sudjelovali u organizaciji utakmice s Litvom, a posebno su oduševljeni odazivom publike. Priopćenje koje su poslali prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem zahvaljujemo svim gledateljima, medijima, sponzorima i volonterima koji su svojom podrškom omogućili Hrvatskom ragbijaškom savezu uspješnu organizaciju utakmice Hrvatska – Litva koja se u subotu 07.05.2011. odigrala na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Posebno ističemo kako smo apsolutno oduševljeni odazivom publike, koja je u ragbijaškom duhu pozdravljala dobre poteze obje ekipe te davala podršku našim reprezentativcima do samoga kraja utakmice usprkos porazu. Zahvaljujemo se svim medijima na ustupljenom medijskom prostoru i podršci koju smo dobili s Vaše strane prije, za vrijeme i nakon utakmice te prepoznavanje ragbijaša kao istinskih športaša koji oko sebe stvaraju „zdravo“ športsko okruženje.

Na kraju dana ostaje žal što pobjedom nije stavljena točka na „i“ ovome velikom danu za ragbi u Hrvatskoj, ali vjerujemo kako ćemo u nadolazećim susretima, pobjedama uveseljavati naše navijače", stoji u priopćenju HRS-a.

Pročitajte više