HRVATSKA REPREZENTACIJA

Hrvatska će u Kopenhagenu imati ogromnu podršku, ulaznice razgrabljene za minutu

Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/Guliver Image

HRVATSKI nogometni savez danas u 11 pustio je u prodaju oko 3500 ulaznica za sektor gdje će na Parken stadionu u Kopenhagenu biti smješteni hrvatski navijači. Ulaznice su odmah razgrabljene, pa bi Hrvatska u osmini finala protiv Španjolske trebala imati ogromnu podršku.

Podsjetimo, ulaznice je bilo moguće kupiti preko UEFA-inog portala za ulaznice pomoću navijačkih kodova. Pomoću svakog koda mogle su se kupiti najviše četiri ulaznice. HNS je nakon samo par sati objavio kako su svi kodovi potrošeni.

"Prodaja ulaznica za hrvatski sektor počela je u 11:00 sati putem Uefinog portala za ulaznice, a ulaznice su se mogle kupiti uz pomoć pristupnih kodova. Oko 15:00 sati rasprodane su sve raspoložive utakmice za hrvatski sektor koji će tako biti do kraja popunjen na utakmici osmine finala EURA 2020 protiv Španjolske", piše na stranicama HNS-a.

Hrvatski nogometni savez preporučuje svim navijačima, neovisno o zemlji iz koje dolaze u Kopenhagen, praćenje aktualnih informacija o pravilima ulaska u Dansku na službenim stranicama danskih vlasti.

Pravila o ulasku na stadion Parken u Kopenhagenu mogu se pronaći na službenim stranicama UEFA-e.

Zlatko Dalić je u više navrata rekao kako ima veliku želju igrati u domaćinskoj atmosferi, a sada bi mu se ta želja mogla ostvariti. Do ulaznica je preko UEFA-ine stranice još uvijek moguće doći tako da je moguće da će Hrvatsku na utakmici pratiti još više navijača. U petak 25. lipnja započet će slobodna prodaja ulaznica za neutralne sektore putem UEFA-inog portala za ulaznice ako ostane neiskorištenih ulaznica iz drugih kvota koje UEFA ima na raspolaganju.

Dosad je na utakmicama Eura odigranim u Kopenhagenu bilo dozvoljeno malo manje od 24 tisuće navijača.

Pročitajte više