Hrvatska danas igra za finale Lige nacija. Evo gdje gledati utakmicu

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija od 20:45 igra utakmicu protiv Nizozemske. Susret se igra u sklopu završnice Lige nacija u Rotterdamu i pobjednik tog ogleda izborit će finale. Drugi polufinalni par čine Španjolska i Italija. Njihova utakmica na rasporedu je u četvrtak, a finale i susret za treće mjesto igrat će se u nedjelju.

"Nizozemska je sjajan suparnik koji je bio vrh svjetskog nogometa i opet se vraća na te pozicije. Igra pred svojom publikom i bit će teško, ali ja sam optimist, s obzirom na našu želju. Želimo uživati u završnom turniru, a velik je rezultat već ući među četiri. Pokušat ćemo to oplemeniti medaljom. Došli smo po što bolji rezultat, nema govora da netko ide doma ukoliko izgubimo polufinale. Uostalom, nitko niti ne želi doma, dat ćemo sve od sebe", najavio je utakmicu izbornik Zlatko Dalić.

Modrić: Šanse su 50-50

"Igramo protiv dobre, mlade, talentirane momčadi, koja se vraća na stare staze slave. Kvalitetna su generacija, bit će nam teško pred njihovim navijačima, no bit će i naših pa će nam to biti poticaj. Po meni su šanse 50-50, na nama je opet dati maksimum", rekao je u najavi utakmice kapetan sastava Luka Modrić i dodao:

"Puni smo entuzijazma, volje i elana, radili smo fenomenalno i dobro se osjećamo, makar nas čeka teška utakmica protiv fenomenalne momčadi pune vrhunskih igrača koji su budućnost europskog i svjetskog nogometa."

Utakmicu prenose Nova TV i Sport Klub 1.

Pročitajte više