Hrvatska ide po olimpijsko zlato

U 15:45 RUKOMETNA reprezentacija Hrvatske kreće u borbu za drugo olimpijsko zlato.

Unatoč arogantnim najavama Nijemaca o tome kako će "razbiti Hrvate", odlična igra naše reprezentacije na Olimpijskim igrama daje nam nadu u veliku pobjedu.

Nijemci su poznati po vrlo gruboj i oštroj igri, pa će nesumnjivo puno toga ovisiti o sucima. Nažalost, izbor sudaca za ne ide nam na ruku. Sudit će Šveđani Peter Hansson i Peter Olsson, koji nam nisu skloni.

Najveća prednost Nijemaca svima je poznata - njihova vrlo dobra obrana i golman Fritz, koji brani fantastično na ovom turniru.

U odnosu na finale iz Portugala, Njemačka je jača za Kretzschmara, koji je tada bio ozlijeđen, dok je naša reprezentacija slabija za Sulića i Valčića.

"Očekujem pritisak njihove obrane na Balića, očekujem našu dobru obranu, koja neće dati previše šanse njihovoj vanjskoj liniji, a posebnu pažnju morat ćemo obratiti na njihovu prednju liniju Schwarzer, Kretzschmar i Kehrmann, brzina je njihov veliki adut." – izjavio je hrvatski strateg Lino Červar.

Nadamo se da će naši rukometaši nastaviti veličanstvenu seriju pobjeda na Olimpijskim igrama i uzeti zlato. Ajmo Hrvatska!

(Izvor fotografije: FaH)

Pročitajte više