EUROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Hrvatska razbila Bjelorusiju, tko je bio najbolji igrač?

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA je odigrala sjajnu utakmicu u 2. kolu Europskog prvenstva u rukometu u Grazu i pobijedila Bjelorusiju 31:23.

Od prve minute Hrvatska je bila puno bolja momčad na terenu, Bjelorusi su u prvom poluvremenu nekoliko puta uspjeli stići na gol zaostatka, no ekipa Line Červara se još više kasnije odvojila i tu prednost lagano kontrolirala do kraja utakmice.

Hrvatska sada sigurno drži prvo mjesto u skupini A i pobjedom protiv Srbije u zadnjem kolu osigurala bi tu poziciju prije drugog kruga. 

Kao i nakon prve utakmice protiv Crne Gore, glasajte za najboljeg i najslabijeg pojedinca utakmice. Prošli put ste tu čast dali Luki Cindriću, tko je danas bio najbolji?

Rezultati by SofaScore

Obje momčadi upisale su pobjede u prvim nastupima na prvenstvu, Hrvatska protiv Crne Gore (27:21), a Bjelorusija protiv Srbije (35:30), tako da je ovo praktički izravni dvoboj za prvo mjesto u skupini. Na poluvremenu Hrvatska vodi 15:10, odmah je pobjegla na početku, Bjelorusija se nekoliko puta vratila na -1, no nije uspjela izjednačiti.

Kao protiv Crnogoraca, u anketi glasajte za najbolje i najlošije pojedince na susretu. U prvoj utakmici, najviše vas je oduševio Luka Cindrić kome se dali status igrača utakmice. Hrvatski playmaker bio je briljantan sa šest pogodaka. 

Svakom igraču možete davati pozitivne ili negativne glasove.

*Sadržaj donosi Index u suradnji s PPD-om, te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz rukometni Euro i Hrvatsku, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više