Čatež otpao, reprezentacija seli u Rovinj!

"HRVATSKA reprezentacija za Andoru će se pripremati u Rovinju", kazao je Vlatko Marković za Sportske novosti i dodao kako je glavni tajnik saveza Zorislav Srebrić već tamo kako bi dogovorio sve detalje. Srebriću društvo pravi i Miljenko Sakoman, Dinamov stručnjak koji će prekontrolirati travnjak na kojem će hrvatska odraditi pripreme.

> Na Andoru bez Petrića i Eduarda

Razlog odlaska u Sloveniju nisu politički razlozi, niti ovo znači definitivno odustajanje od Čateža, tvrdi Vlatko Marković, i dodaje kako je u Rovinju "pronađen izvrstan sponzor", ali ipak nije sasvim jasno zbog čega je Hrvatski nogometni savez odlučio reprezentativce "odsjeći" od Bregane. Posebno kad se zna da je Slaven Bilić žestoki zagovornik priprema u Čatežu. Ovoga se puta HNS ne može vaditi ni na loš teren, s obzirom da su se Slovenci temeljito pripremili za dolazak hrvatske reprezentacije. Njima, naime, nitko nije rekao da se Hrvatska neće pripremati u Čatežu.

"Iz HNS-a nam se u posljednje vrijeme nisu javljali, ali mi smo bili uvjereni da je sve dogovoreno još prije mjesec dana. Sve je već spremno za dolazak hrvatske reprezentacije, obnovili smo svlačionice i sredili teren", tvrdi direktor sportskog centra u Brežicama Ciril Kolešnik. Točne razloge zbog kojih će se Hrvatska pripremati u Rovinju iz HNS-a bi trebali otkriti na sutrašnjoj konferenciji za novinare uoči okupljanja reprezentacije, na kojoj će Bilić također imenovati igrače koji konkuriraju za susret protiv Andore.

J.C.
Foto: Index

Pročitajte više