Hrvatski enolog Dado Pršo još jednom podignuo na noge Hampden Park

NAPADAČ Rangersa Nacho Novo na najljepši način začinio je Pršin povratak na Hampden Park, posvetivši upravo njemu svoj gol u nedjeljnoj pobjedi od 2:1 protiv Hiberniana.

Naime, prije početka utakmice Pršo je ušetao na prepuni stadion Rangersa gdje je dočekan kao veliki heroj uz ovacije desetaka tisuća navijača. Zaista se moglo vidjeti kako unatoč činjenici da je prije godinu dana napustio ovaj stadion ostao heroj i idol svih navijača ovog škotskog kluba.

Kako se naši reprezentativci danas okupljaju u Glasgowu gdje u srijedu igraju prijateljsku utakmicu, Pršo je u Škotsku došao nekoliko dana prije kako bi pozdravio svoje bivše suigrače i kako bi u srijedu bio sukomentator utakmice Škotska - Hrvatska za Setanta Sport.

Podsjetimo, Pršo je bio glavna uzdanica Rangersa u posljednjem osvajanju prvenstva, u ljeto 2005. godine, a mnogi kažu i idealan suigrač Španjolcu Nachu Novu koji je uz Pršu zabijao 25 golova po sezoni. Pršo se ostavio nogometa na kraju prošle sezone.

"Bilo je prekrasno opet vidjeti Dadu. Kada sam zabio gol proslavio sam ga kao okrećući čašu u ruci, jer je to upravo ono što on sada radi. On sada drži noge podignute kušajući pritom vino. On je zaista najbolji napadač s kojim sam ikada igrao. Znao je zabijati i bio je vrlo jak na nogama, ali uz to i odličan suigrač. Uvijek je davao sto posto svojih mogućnosti i mnogo sam naučio sam igrajući uz njega. Otvorio mi je oči i pokazao kakav je nogomet zapravo" - rekao je Nacho Novo o Prši.

Dodajmo kako se u utorak igra veliki derbi između Rangersa i Celtica te da će ukoliko Rangersi dobiju prvenstvo vjerojatno biti riješeno, naravno u njihovu korist, jer bi u to, slučaju otišli na vjerojatno nedostižnih sedam bodova prednosti.

V.B.
Foto:AFP

Pročitajte više