Hrvatski Keiserslautern: Stiže i Ljubojević

BELGIJSKI dnevnik Gazet van Antwerpen donio je u broju od subote informaciju da hrvatski centarfor i dosadašnji nogometaš Genka, Goran Ljubojević (26), napušta belgijski klub.

Već u ponedjeljak Ljubojević će se pojaviti na prvome probnom treningu u njemačkom drugoligašu Kaiserslauternu, čiji dres već nosi jedan hrvatski centarfor (Srđan Lakić), a odnedavno i veznjak Ivo Iličević.

 "Nadam se da ću uvjeriti ljude da sam spreman ponovno se izboriti za mjesto pod suncem. Unatoč tome, svjestan sam da će biti teško", izjavio je novinaru antverpenskog lista Osječanin, nekad mladi hrvatski reprezentativac.

"Moram se napokon negdje pojaviti i uvjeriti sve da je moje koljeno napokon u redu. Nakon svih nesreća koje su mi se događale prošlih sezona jednom mora stati. Osjećam se dobro i vrijeme je da pronađem klub koji će mi dati priliku vjerujući u moj povratak", dodao je.

U Racing iz Genka Ljubojević je stigao u kolovozu 2006. godine iz zagrebačkog Dinama. Prije toga bio je na šestomjesečnoj posudbi u švicarskom St. Gallenu.

Karijera mu je krenula silaznom putanjom otkad je, 2004. godine, stigao u Maksimir iz Osijeka kao najbolji strijelac HNL-a.

Pročitajte više