Hrvatski klubovi u borbi za Final Four

CIBONA, Zadar i Zagreb te slovenska Krka pred posljednje dvije utakmice Goodyear lige ostali su u borbi za Final Four. Zagreb danas dočekuje Fel Široki, a Cibona sutra gostuje kod Zvezde.

Cibona i Zadar imaju omjer pobjeda 12-8, dok su Zagreb i Krka na 11-8.

Zagreb danas ima priliku u Trnskom doći do vrlo važne pobjede protiv Širokog. Feal Široki treba shvatiti ozbiljno, na kraju, prošlog su tjedna svladali Cibonu. Doduše, nakon utakmice su se spominjale i zagrebačke kladionice, no izglednije je da su cibosi potcijenili protivnika. Glavni pojedinci u Širokom su Zadravec, Šarlija i Vanjak. Zagrebu će dobro doći podrška publike, pa je ulaz u dvoranu besplatan.

Pobjedom bi se Zagreb približio Final Fouru, ali i osigurao plasman u Uleb Kupu.

Cibona sutra ide na teško, zapravo najteže, gostovanje. Zvezda je pod Sagadinom jak klub, ali još teže nego protiv Zvezde Cibona će se "boriti" protiv beogradske publike. Ostali naši klubovi koji su gostovali u "Hali Pionir" nakon utakmice su izjavljivali kako se "u atomsferi linča nije dalo igrati."

Cibona je prošlog tjedna poražena od ranije spomenutog Širokog. Nakon utakmice Aco Petrović je izjavio kako momčad s takvim mentalitetom "nema šanse za pobjedu u Beogradu."

Zadar sutra odlazi u goste Bosni, dok Krka dočekuje Olimpiju.

Pročitajte više