Hrvatskom "poker pravniku" titula ambasadora pokera!

NAKON što je nedavno Dragan Galić potpisao ugovor s PartyPokerom, Hrvatska je dobila svog drugog poker profesionalca pod ugovorom. Hrvatski "poker pravnik" Branimir Brunović ovih je dana, naime, postao ambasador velike pokeraške kuće Unibet, što je veliko dostignuće, prije svega za njega, a onda i za cijelu hrvatsku pokersku scenu.

"Ovo mi je veliko priznanje i jako sam zadovoljan zbog potpisanog ugovora. Dogovor je već neko vrijeme u pripremi, a ovih je dana stigla i verificirana potvrda iz Londona", rekao je Brunović  u razgovoru za Index.

Biti nečiji "poker-pro" ili zaštitno lice donosi obveze, ali i vrlo ugodne beneficije. Brunović, naime, na raspolaganju ima određeni budžet s kojim će svake godine putovati po europskim i svjetskim destinacijama gdje će igrati najveće pokerske turnire. Njegova je zadaća, naravno, promoviranje svog poslodavca, ali i nastojanje da se poker popularizira u ovom dijelu Europe, posebno u Hrvatskoj.

"Imam određeni budžet kojim ću financirati 'buyinove' i sve ostale troškove kako bih mogao putovati po svijetu i igrati poker. Sada moram napraviti točan plan turnira i koncentrirati se na igru."

Odlazak na WSOP?

A plan je već sljedeći mjesec otputovati u slovensku Novu Goricu gdje se održava vrlo jak proljetni turnir.

"Da, to je prvo u planu, a onda vjerojatno i Unibet Open u Bugarskoj. Ne znam, ali postoji šansa da već ove godine igram i Svjetsko prvenstvo (WSOP). To ću još vidjeti. Bitno je procijeniti što je točno najisplativije i najbolje", objašnjava "poker pravnik".

No, Brunović najprije kreće s pisanjem svog poker bloga u kojem će javnost izvještavati o napretku svoje karijere. Ako je ikada i bio u dilemi poker ili pravo, sada je ta dvojba riješena...

Pročitajte više