Hunt: Napravit ću od Mirka mljeveno meso!

GROZNICA posljednjeg dana u godini uvelike je zahvatila sudionike Pride Shockwavea. Počele su završne pripreme, svakodnevno se održavaju tiskovne konferencije, a ne štedi se ni na "božićnim čestitkama". Tako su si međusobno "čestitali" naš Mirko Filipović i Novozelanđanin Mark Hunt koji će se licem u lice susresti 31. prosinca.

"Nikad u karijeri nisam izgubio revanš. Uvijek sam došao do osvete. Prebit ću Mirka tako da više nikada neće pomisliti na borbu protiv mene. Napravit ću od Mirka mljeveno meso." - poručio je Hunt, koji je od Mirka izgubio u travnju 2002. u Nagoyi, gdje su se borili prema K1 pravilima.

Mirko ga tada nije nokautirao, već je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. No, prema poruci koju mu je uputio, a koju u cijelosti možete pogledati i na službenim Prideovim stranicama, ovaj put sprema se dovršiti posao.

"Hunt, nisi li me ti prošle godine prozvao u ringu? Što si čekao dosad? Nisi li došao za mnom u Pride kako bi mi uzvratio za Nagoyu 2002? Ne znam što si ti radio ove godine, ali ja sam se znojio i krvario u ringu, stalno se boreći protiv najboljih." - poručio je Mirko.

"Zažalit ćeš što si me prozivao prošle godine. Siguran sam da se sjećaš mog lijevog high-kicka na svom vratu, a ovaj put to neće biti moje jedino oružje. Želim ti sretan Božić." - stoji u Mirkovoj  poruci Huntu.

Uzvratnu borbu Cro Copa i Marka Hunta najavio je i predsjednik Pridea Nobuyuku Sakakibara.

"Borba s Mirkom bit će za njega velika stvar. Mislim da će Hunt biti aktivan u budućnosti, uključujući i Gran Prix sljedeće godine. Motiviran je i puno trenira tako da mislim da će biti težak protivnik. Dugo je čekao priliku za revanš i mislim da je spreman pobijediti Mirka." - kazao je Nobuyuku Sakakibara.

Prema Sakakibari, Mirko je vrlo motiviran za ovaj meč.

"Mirko je oduvijek želio borbu s Huntom. Čuo sam da je počeo trenirati u studenom, tako da ima dovoljno vremena. Ipak, ovo će biti potpuno drugačija borba nego po K-1 pravilima." - zaključio je predsjednik Pridea.

Na najnovijoj Prideovoj konferenciji najavljene su i borbe Fedora Emelianenka i Zulua, te Wanderleia Silve i Ricarda Arona.

Pročitajte više