Huntelaar ogorčen odnosom na Santiago Bernabeu

NIZOZEMSKI napadač Klaas-Jan Huntelaar, novo pojačanje AC Milana, kaže da je s dozom gorčine napustio madridski Real zbog loših odnosa čelnika tog kluba prema njemu.

Huntelaar je u siječnju ove godine prešao iz Ajaxa u Real, u kojem se nije dugo zadržao. Odigrao je za "kraljevski klub" 20 utakmica i postigao 8 golova, ali su dolaskom Cristiana Ronalda, Kake i Karima Benzeme na Santiago Bernabeu akcije Huntelaara pale i morao je "dići sidro".

Stoga ga je Real prodao Milanu i na njegovom transferu zaradio oko 15 milijuna eura. Iz Reala su stizale vijesti o dogovoru o Huntelaarovom transferu u Stuttgart. Međutim, Nizozemac nije prihvatio taj plan.

"Moram reći da se ljudi koji imaju moć u Realu nisu prema meni ponašali na razini dostojnoj za obnašanje važnih funkcija u tako velikom klubu. Odjednom i iznenada su mi rekli da će moj novi klub biti Stuttgart. Takva njihova odluka me iritirala. Ipak, zahvaljujući mojem menadžeru, ostao sam hladne glave", priča Huntelaar, koji je odbio odlazak u Bundesligu, te na kraju ipak završio u Milanu.

O razdoblju provedenom u Realu kaže:"U početku je sve bilo u redu, no, s vremenom se situacija pogoršala. Nisu baš računali na mene i učinili su me beskorisnim. Takav razvoj događaja vas boli, no, ostao sam jak u glavi. Na kraju, odlazeći iz Reala, mogu reći da osjećam samo da su mi navijači bili privrženi."

Pročitajte više