Hutton: Jedva čekam ponovo ukrstiti koplja sa Kranjčarom

DESNI bek Tottenhama i škotske reprezentacije Alan Hutton, koji je u siječnju iz Rangersa prešao na White hart Lane se veseli povratku "sjeverno od granice" i reprezentativnom dvoboju sa suparnikom kojeg je nadigrao u klupskom.

Prošlog vikenda je Tottenham pobijedio Portsmouth 2:0, a iako je u tadašnjem dvoboju Hutton bio uspješniji od Kranjčara, škotski bočni branič je pun hvale za Niku:

"On je jako dobar igrač sjajanog dodira i velikih mogućnosti. Tako je to kada igrate "na jugu" jer svaki igrač koji je s druge strane je internacionalne ili vrhunske klase", komentirao je Hutton za škotske medije Kranjčarovu, ali i kvalitetu ostalih igrača engleske lige u usporedbi sa škotskom.

Huttonu, koji je za 9 milijuna funti prešao u Tottenham i već u trećoj utakmici za novi klub osvojio trofej (pobjedom u finalu Liga kupa protiv Chelsea) će nedostajati doskorašnji suigrači Barry Ferguson, Lee McCulloch, Allan McGregor i Christian Dailly, koji će zbog ozljeda propustit Hrvatsku kako bi bili spremni za Old Firm derbi u subotu.

Rangersi čekaju dvoboj protiv velikih rivala sa tri boda prednosti i Hutton im drži palčeve da uspiju do kraja, kako bi dobio još jednu medalju - prvaka Škotske, jer do siječanja je igrao za Gerse.

Z.A.
Foto: AFP

Pročitajte više