I Darijo Knežević potpisuje za Herthu?

RIJEČKI stoper i hrvatski reprezentativac Darijo Knežević trebao bi uskoro navući dres berlinske Herthe. Iako su na Darija oko bacili mnogi europski klubovi, ponajprije naravno oni iz dalekog Sibira, a neko vrijeme navodno je živa bila i veza s Lazijom, Hertha je čini se najbliža ostvarenju transfera.

Naime, direktor s Kantride Marinko Koljanin nikad ne miruje, pa je tako cijelu prošlu subotu proveo s Kneževićevim menadžerom i predstavnicima iz berlinskog prvoligaša. Po svemu sudeći, pronašli su zajednički jezik, pa bi riječka obrana mogla postati oslabljena već sredinom sljedećeg tjedna.

Podsjetimo, za Nizozemsku je prije par dana otišao i Eddy Bosnar.


Delagacija Herthe najavila je svoj dolazak u Livorno, gdje će Knežević boraviti s reprezentacijom. No, hoće li mu izbornik Slaven Bilić dati minutažu, još uvijek je otvoreno pitanje. Unatoč desetkovanoj obrani.

No, Hertha na Kneževića računa već jako dugo, stoga susret s Azzurima ne bi trebao imati neki utjecaj. Ostvari li se posao prema zamislima Marinka Koljanina, Knežević će se pridružiti Josipu Šiminuću te mladom Srđanu Lakiću koji brane boje berlinskog kluba.

D.R.

Pročitajte više