I Hertha u lovu na Ivana Perišića

IZ DANA u dan se povećava broj klubova zainteresiranih za 20-godišnjeg hrvatskog nogometaša Ivana Perišića, koji je odradio uspješne mjesece u Roeselareu.

Perišić je europsku karijeru započeo u Sochauxu, no vrlo brzo ga je francuski sastav proslijedio belgijskom prvoligašu na šestomjesečnu posudbu.

Tamo je Perišić igrao odlično, te je u dvije utakmice belgijskog Kupa postigao tri , a u 17 utakmica domaćeg prvenstva pet pogodaka.

Perišiću je ugovor sa Sochauxom okončan krajem ove sezone, a francuski klub je javno najavio da daje slobodne ruke igraču u potrazi za novim klubom. Prvo se javio Anderlecht, pa turski Trabzonspor, Cerlce Brugge i niz drugih europskih klubova, a posljednja na tom popisu je berlinska Hertha.

Momčad u kojoj već igraju dva Hrvata (Josip Šimunić i Marko Babić), te koja lovi još jednog igrača Bilićeve reprezentacije (Ivana Klasnića), zainteresirana je za 180 centimetara visokog Hrvata.

Svi zainteresirani klubovi su dosad slično obrazložili želju za Perišićem, uz navode kako je riječ o iznimno talentiranom igraču koji je dobar potez za uspješnu budućnost.

Totalsport
Foto: Index

Pročitajte više