THE LAST DANCE

I Kerr nezadovoljan Jordanovim dokumentarcem: Nije baš tako bilo

Foto: Getty Images/Guliver Image

NI DVA TJEDNA nakon emitiranja posljednje epizode Netflixova dokumentarca "The Last Dance", koji se bavi karijerom Michaela Jordana i Chicago Bullsa, ne stišavaju se reakcije aktera filma.

Bivši Jordanov suigrač Horace Grant rekao je da je 90 posto dokumentarca "sranje", Scottie Pippen navodno nije zadovoljan načinom na koji je prikazana njegova karijera, a posljednji u nizu onih koji se žale je Steve Kerr.

Današnji trener Golden State Warriorsa bio je također u svlačionici Bullsa sredinom '90-ih godina, a u jednoj epizodi opisan je njegov sukob s Jordanom. 

"Jednog dana na treningu Phil Jackson je stavio Kerra da me čuva. Bio sam dosta agresivan, Phil je to osjetio i onda je počeo zvati neke mekane prekršaje. To me razbjesnilo jer ga je Jackson štitio, a to nam neće pomoći u utakmicama protiv tvrdih New York Knicksa. U jednom duelu sam raznio Kerra i rekao: 'E, ovo je faul.' Kerr se okrenuo i udario me u prsa, a ja sam mu uzvratio šakom u oko. Phil me izbacio s treninga", rekao je Jordan.

No Kerr tvrdi da nije bilo tako.

"Koliko se ja sjećam, Phil je za vrijeme treninga otišao u svoj ured obaviti neki telefonski razgovor. Mi smo se u međuvremenu potukli, a on nas je čuo i vratio se. Došao je do mene i rekao mi da ću morati to popraviti, a ja sam mu uzvratio: 'Što? Moje oko ili odnos s Michaelom?'" iznio je Kerr svoju verziju priče

Pročitajte više