I Srbi su primijetili: "Čudan kriterij sudaca..."

Foto: HVS

KAPETAN Srbije Filip Filipović poručio je nakon pobjede Srbije nad Hrvatskom 9:7 u polufinalu Europskog vaterpolo prvenstva da nije očekivao grubu igru u Barceloni:

"Želim čestitati svojoj ekipi na pobjedi. Bila je to očekivano iscrpljujuća utakmica. Sve što smo govorili uoči utakmice dogodilo se, nije bilo iznenađenja. Jedina stvar koju nismo očekivali bila je tako gruba igra, no važno je da nitko nije ozlijeđen."

Izbornik Dejan Savić smatra da je utakmica bila ekstremno iscrpljujuća.

"Obje momčadi su neobjašnjivo popustile u ritmu u zadnjoj četvrtini. Smatram da je njihova igra s igračem više i naša s igračem manje, odnosno naša obrana, presudila utakmicu. Sada moramo misliti na to kako se najbolje rekuperirati za subotnje finale", rekao je Savić.

Polufinale je obilježio i veliki dvoboj Lorena Fatovića i Miloša Ćuka, koji su dobili crvene kartone. Nakon utakmice Tucak se žalio na suce, a da nešto nije u redu, primijetili su i Srbi.

"Kriterij je bio čudan. Možda smo zaslužili samo isključenje. Srećom, privikli smo se na to. Sve je dobro, u finalu smo“, naglasio je Ćuk.

Pročitajte više