Barcelona

I Xavi se ljuti na Abidala

Foto: Guliver Image/Getty Images

ERIC ABIDAL izazvao je kaos u Barceloni izjavama u intervjuu u katalonskom Sportu. Igrači na čelu s Lionelom Messijem zamjerili su sportskom direktoru izjavu da su oni sudjelovali u smjeni Ernesta Valverdea te da je dio momčadi bio nezadovoljan treninzima kod Valverdea.

Međutim, nisu samo igrači Barcelone bijesni na Abidala. Španjolski radio El Larguero otkriva da je Xavi razočaran komentarima nekadašnjeg suigrača. Xavi, bivši igrač Barcelone koji sada trenira katarski Al Sadd, pregovarao je s Barcelonom oko preuzimanja klupe nakon otkaza Valverdeu.

Abidal je rekao da klub nije ponudio posao Xaviju te da Xavi ponudu, ako je nje bilo, slobodno dostavi medijima. 

"Na prvom sastanku nas je Xavi saslušao, a na drugom predstavio svoj plan. Nije bilo nikakve ponude, neka Xavi pokaže ponudu..."

Embed from Getty Images

Xavi je navodno šokiran ovom izjavom, ali se još uvijek neće obratiti javnosti i odgovoriti Abidalu. Ranije je javno rekao da je dobio ponudu.

"Ne želim kriti, imao sam ponudu Barcelone. Razgovarao sam s Ericom Abidalom i Oscarom Grauom. Nisam prihvatio ponudu jer smatram da je prerano za moj povratak i vođenje ekipe, ali svakako u budućnosti želim biti trener Barcelone", izjavio je Xavi nakon što je Quique Setien promoviran u Valverdeovog nasljednika.

Pročitajte više