I Zelg prema Americi: Galešić ima ponudu Strikeforcea!

UZ MIRKA FILIPOVIĆA najpoznatiji hrvatski MMA borac, Zelg Galešić, ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru. Prema pisanju MMAWeeklyja, Zelg dvoji između Amerike i Japana, odnosno Strikeforcea i Dreama. Kako je trenutačno slobodan borac bez ugovora, u ovom trenutku važe ponude kojih ne nedostaje s obzirom na dobru reputaciju.

"Svoju karijeru sam započeo u kavezu i svakako da bi bilo odlično vratiti se jednom. No, odlučujući faktor za moju odluku bit će protivnici", objašnjava Galešić i dodaje:

"Volio bih se boriti protiv boraca poput Robbieja Lawlera, Scotta Smitha i Cung Leeja u Strikeforceu. S druge strane poštujem ljude poput Paula Filha, Jasona Millera i Andrewsa Nakahare koji su trenutačno u Dreamu."

Galešić je svoju posljednju borbu imao prije gotovo godinu dana na Dreamovom srednjeteškaškom Grand Prixu, od tada ga prati niz pehova, a prema zadnjim informacijama u rujnu je trebao ući u Dreamov ring zajedno sa Brazilcem Andrewsom Nakaharom. No, Dream je svoj jedanaesti turnir prebacio za listopad, a našeg borca nema na "fight cardu". Kako sada stvari stoje moglo bi se dogoditi da i Galešić Zemlju izlazećeg sunca zamijeni Amerikom.

Pročitajte više