Iaquinta: Ne želim otići iz Juventusa

VINCENZO IAQUINTA, 30-godišnji napadač torinskog Juventusa dugo vremena nije igrao zbog ozljede, a trenutačno trenira odvojeno od momčadi i čeka povratak.

Teško je povjerovati da će biti spreman za derbi utakmicu 19. kola Serije A u nedjelju kada Juventus dočekuje Milan, a sam napadač, pak, "ne shvaća" vijest iz Londona.

Naime, u petak se pojavila informacija da nekadašnji trener Milana, a danas strateg Chelseaja Carlo Ancelotti, želi baš Iaquintu u svojoj momčadi, a osim sedam milijuna engleskih funti za njega nudi i Francuza Florenta Maloudu.

"Engleska? Ne, zašto bih išao tamo. Uživam u Juventusu, taj je klub sve što mi treba i jedva čekam ponovno zaigrati. Ne mogu, zapravo, dočekati taj dan povratak", rekao je Iaquinta i dodao:

"Nikako mi se ne seli iz Juventusa i nemam nikakvih želja za nastavkom karijere negdje drugdje. Naravno da mi je drago što se moje ime spominje u takvom kontekstu kakvom sam čuo, ali sve što želim u ovom trenutku je Juventus, oporavak od ozljede i talijanska reprezentacija", zaključio je 30-godišnjak.

Pročitajte više