Dinamo u Ligi prvaka

Ibanez: Ovakav Dinamo može proći skupinu

Foto: Guliver Image/Getty Images

ARGENTINSKI branič Luis Ibáñez vjeruje kako njegov bivši klub Dinamo može biti među dvije momčadi koje će se plasirati u eliminacijsku fazu natjecanja Lige prvaka.

"Sretan sam što je Dinamo pobijedio Atalantu 4:0. S takvom ekipom mogu sigurno biti među prva dva", rekao je argentinski branič. On je u karijeri između 2008. i 2013. godine branio boje Modrih koji su u srijedu, na otvaranju Lige prvaka, potopili ekipu Atalante iz Bergama.

Ibanez je u četvrtak predstavljen u Mostaru, gdje se priključio šesterostrukom bosanskohercegovačkom prvaku Zrinjskom s kojim je potpisao ugovor na dvije godine. Rekao je kako u ovaj klub nije došao zbog novca, iako je na stolu imao više ponuda nakon što se razišao s turskim Trabzonsporom.

"Zrinjski je zvao, ja sam odmah rekao da ću doći. Za pet minuta smo se dogovorili", kazao je Ibáñez koji je najavio i borbu Zrinjskog za novi naslov prvaka.

"U Mostar sam stigao da sa Zrinjskim osvojim titulu prvaka i da nešto napravimo u Europi", kazao je Ibáñez. Po taj naslov ići će s brojem 28 na leđima. Taj broj je nosio i u dresu Boca Juniorsa.

Ovaj 31-godišnji argentinski branič do sada je nastupao za Boca Juniors, Dinamo Zagreb, Racing Club, Győri, Crvenu zvezdu, Karabukspor i Trabzonspor.

Pročitajte više