Ibrahimović i Mancini izgladili nesuglasice

NAKON što se potpuno oporavio i dosegao vrhunsku formu pod palicom Roberta Mancinija, Zlatan Ibrahimović je nakon dviju loših predstava u Ligi prvaka bio iskritiziran od strane medija. Šveđanin bosanskih korijena ima reputaciju igrača za velike utakmice, no ovaj put se nije iskazao, a njegov trener kaže da su takve priče besmislene i tvrdi da je Ibro uvijek sjajan.

"To nije istina," povišenim tonom govori Mancini. "Ne možete osuđivati igrača nakon jedne ili dvije utakmice, nije svaki igrač u najboljem izdanju na svakoj utakmici. To može biti slučajnost, ali Zlatan je uvijek odličan". 

Mancini i Ibrahimović bili su uhvaćeni u kontroverznom razgovoru tijekom utakmice protiv Palerma, kada je trener reagirao i zamijenio Šveđana, a to mu nije bilo baš po volji.

Roberto Mancini tvrdi da je sada sve izglađeno. "Sve je u redu," započeo je trener Intera i nastavio: "Takve stvari se mogu događati kad igrač biva zamijenjen i u tom trenutku je
umoran i nema čistu glavu. Najvažnije je da igrač obavi svoju dužnost. U ovom slučaju, Zlatan je posramljen i nadam se da neće više tako reagirati, no ponavljam, takve stvari se mogu dogoditi svugdje i u svakom timu". 

Slični sukobi događali su se dok je Ibrahimović bio član Juventusa i svima je poznato da je bio u sukobu sa tadašnjim  trenerom Fabiom Capellom, no čini se da se ipak smirio u momčadi iz Milana i da mu ekipa paše, a svi dobro znamo kakav je kad je u najboljoj formi.

Aktualni engleski izbornik tvrdio je tada da je Ibrahimović vjerojatno najbolji na svijetu, jer je nezaustavljiv kad ima loptu.

T.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više