LIGE PETICE

Ibrahimović: Tijekom Eura sam slao poruke Rebiću i Calhanogluu da je teško bez mene

Foto: Alessandro Garofalo (Reuters)

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ otkrio je u svojoj novoj knjizi Adrenalina kako se odnosio prema suigračima iz Milana. Ovaj put riječ je o turskom veznjaku Hakanu Calhanogluu i hrvatskom ofenzivcu Anti Rebiću.

Calhanoglu je minulog ljeta prešao iz Milana u Inter kao besplatan igrač.

"Trebamo mu zahvaliti za sve što je uradio za Milan i poželjeti najbolje u budućnosti. Calha je iskoristio tragičnu situaciju. Eriksen je imao problema sa srcem, a Inter je trebao takvog igrača i otvorila se pozicija za Hakana. Dotad nije imao ponuda od Intera i drugih klubova. Dobar je dečko, ali je puno napredovao zbog mene. Stekao je hrabrosti i samopouzdanja", rekao je Ibra.

Ibrahimović slao poruke suigračima

Tvrdi da je slao poruke Calhanogluu i Rebiću za vrijeme Europskog prvenstva. Zlatan je Euro propustio zbog ozljede, ali Rebić i Calhanoglu su sudjelovali na turniru.

"Tijekom Eura slao sam njemu i Anti Rebiću poruke da je teško bez mene. Odgovarali su s osmijehom. Dok ja nisam došao, Calhanoglu uopće nije imao statistiku kao nakon mog dolaska u Milan."

Ante Rebić nije se proslavio na Europskom prvenstvu s Hrvatskom. Nakon lošijih igara na turniru obrušio se na izbornika Zlatka Dalića, koji ga nakon toga više nije pozivao u reprezentaciju.

Pročitajte više