Ibričić jedino što je valjalo u tmurnoj jeseni: Ne razmišljam o transferu

SLUŽBENA stranica Hajduka odabrala je najboljeg igrača polusezone. U konkurenciji su bili svi igrači koji su odigrali barem minutu, a najbolji igrač se birao prema glasovima novinara koji prate Hajduk.

U jednoj od najbljeđih Hajdukovih polusezona iz sivila se najviše izdvajao Senijad Ibričić koji je skupio 55 bodova. Ivan Strinić, ugodno iznenađenje na lijevom boku je drugi, dok treće mjesto dijele Danijel Subašić i Mirko Oremuš.

"To je jedno od najvećih priznanja koje igrač Hajduka može dobiti. Bilo bi mi sigurno još puno draže da su i uspjesi naše momčadi bili bolji ove jeseni, no s obzirom na posljednje nastupe siguran sam da ćemo biti puno bolji na proljeće", kazao je Senijad Ibričić, osvajač priznanja Hajdukovac jeseni za 2009. godinu.

"Veseli me posebno što je svih 11 novinara jednoglasno odabralo mene, znači da sam doista zadovoljio različitom ukusima. Nije me iznenadila činjenica što je na drugom mjestu Ivan Strinić, odigrao je vrlo dobru jesen, baš kao i Mirko Oremuš koji je s Danijelom Subašićem na trećem mjestu. Značajan broj novinara je sudjelovao u izboru, što potvrđuje vrijednost ocjene",rekao je Ibričić za službenu stranicu kluba.

Više će Ibričić moći slaviti nakon srijede ako njegova momčad izbori poluzavršnicu Hrvatskog kupa. S početkom u 16 sati Hajduk će ugostiti Zagreb, u prvoj utakmici u Kranjčevićevoj nije bilo golova.

"Neće nam biti lako, Zagreb ima dobru momčad, njihov trener Igor Štimac nas dobro poznaje, očekujem tvrdu utakmicu u kojoj ćemo mi dati sve od sebe i ipak razveseliti naše navijače. Volio bih da bude gledatelja, da nas dođu podržati i veseliti se s nama nakon posljednjeg zvižduka", pozvao je najbolji hajdukovac jeseni svoje navijače.

Na pitanje o mogućem transferu Ibro je ponovio:"Ne želim o tome ni razmišljati, igrač sam Hajduka i jedino što očekujem je da ću u svakoj sljedećoj utakmici dati svoj maksimum."


Evo i ukupnog poretka:
1.) Senijad Ibričić - 55 bodova
2.) Ivan Strinić - 36 bodova
3.) Danijel Subašić i Mirko Oremuš - 18 bodova
4.) Mario Maloča - 16 bodova
5.) Hrvoje Vejić - 13 bodova
6.) Josip Skoko - 5 bodova
7.) Srđan Andrić i Mario Tičinović - 2 boda

Najbolji branič: Ivan Strinić
Najbolji veznjak: Mirko Oremuš
Najbolji napadač: Senijad Ibričić

Pročitajte više