"Ibričića ne damo Hajduku za manje od dva milijuna eura"

POSLJEDNJIH dana mnogobrojne nogometne ljubitelje Splita podgrijala je vijest kako je Hajduk vrlo blizu dovođenja veznjaka Zagreba Senijada Ibričića. Predsjednik Zagreba Dražen Medić jučer i jutros opovrgavao je bilo kakve kontakte sa Splićanima, no, popodne je promijenio ploču i priznao kontakte sa čelnicima Hajduka.

"Da, jutros su me nazvali iz Hajduka i malo smo razgovarali o potencijalnom transferu Ibričića. Dogovorili smo novu rundu pregovora ovih dana nakon čega će se više znati" - rekao je u razgovoru za Index Medić.

Odakle Hajduku pare?

Ono što u svemu ovo nije poznato jest cifra koju će Bijeli platiti Zagrebašima. Naime, Medić za Ibričića traži više od dva milijuna eura, a Hajduk kao nema ni 700 tisuća eura za švicarskog "Del Piera" Davida Chiumenta.

"Nismo još dogovorili cijenu, ali mogu vam reći da se ona kreće između dva i tri milijuna eura. Nema govora da bi za manje od dva milijuna pustili Senijada, nikakvih milijun i pol, koji su se spominjali ovih dana, ne dolazi u obzir" - istaknuo je Medić.

U svakom slučaju u Zagrebu su spremni pustiti svog ponajboljeg igrača...

"Mi smo još na kraju prošle sezone odlučili kako šest, sedam naših igrača, između kojih je i Ibričić može napustiti klub, ukoliko stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane." - za kraj će Medić.

Ibričić je dugo bio na meti kijevskog Dinama koji je Zagrebu nudio dva milijuna eura odštete. Transfer na kraju ipak nije ostvaren.

Ibričić: Išao bi u Hajduk

"Moguće je, sve je moguće. Išao bi u Hajduk, zašto ne? hajduk je veliko ime hrvatskog nogometa i sigurno da bi volio igrati na Poljudu. Za sada me nitko nije kontaktirao, ali čekam da se klubovi dogovore, onda će doći red i na mene" - rekao je kratko u razgovoru za Index Senijad Ibričić.

V.B.
Foto: NK Zagreb

Pročitajte više