TRANSFERI

Icardi donio odluku o svojoj budućnosti. Inter neće biti sretan

Foto: Getty Images / Guliver Image

MAURO ICARDI više nije u našim planovima i on to zna - početkom srpnja rekao je direktor milanskog kluba Giuseppe Marotta. Otkako je Antonio Conte postao trener Nerazzurra, u momčadi nema mjesta za Argentinca.

Napadaču je zabranjeno čak i trenirati s prvom ekipom, a cijelog ljeta spominje se njegov transfer u Juventus, Napoli, Romu... Međutim, od svega toga nema ništa, a neće očito ni biti jer je Icardi donio odluku.

Želi ostati u Interu, s kojim ima ugovor do ljeta 2021. godine. On je poručio klupskim čelnicima da je njegova supruga i menadžerica Wanda Nara trudna i da čekaju treće dijete. Zato Icardi ne može organizirati selidbu u neki drugi grad te zbog nje i djece planira ostati u Milanu.

"U ugovoru jasno stoji da se igraču moraju osigurati uvjeti za trening. Mi ćemo se toga pridržavati", poručio je prije nešto manje od mjesec dana Marotta pa je moguć i nezamisliv scenarij da Icardi barem do siječnja prima plaću a da ne igra i ne trenira s ostatkom momčadi. 

On je u 219 utakmica zabio 124 gola za Inter i upisao 28 asistencija, ali se čini da je njegova priča u talijanskom klubu završila. Ostankom očito želi pokvariti planove Talijana koji traže pojačanja u napadu, a nadali su se da će zaraditi od njegove eventualne prodaje.

Dakle, igre na Meazzi se nastavljaju. Je li ovo još jedna igra ili ipak ludost Argentinca - pokazat će se do kraja prijelaznog roka. 

Pročitajte više