Icardi prekinuo šutnju objavom na Instagramu: "Sloboda"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

JEDAN od najboljih napadača na svijetu, kapetan momčadi i golgeter Intera ne prestaje puniti naslovnice proteklih tjedana.

Mauro Icardi već je dulje nezadovoljan u Interu, a nakon što je "zbog ozljede" propustio posljednje četiri utakmice, navijači su se pobunili protiv njega i njegove supruge Wande Nare koja mu je ujedno i agentica.

Sve ovo vrijeme Inter i Icardi, odnosno Wanda Nara, pregovaraju oko potpisivanja novog ugovora. Argentinac i njegova žena traže godišnju plaću koju im Inter u ovom trenutku ne može ponuditi.

U utorak kasno navečer talijanski Tuttomercato objavio je ekskluzivnu informaciju o tome da nije pitanje hoće li Icardi otići, nego gdje će nastaviti karijeru.

Napoli i Juventus su moguće destinacije, a presudit će onaj klub koji ponudi bolje osobne uvjete argentinskom golgeteru.

I dok se čeka završetak te transfer sage, Mauro Icardi u srijedu je na svom Instagram profilu objavio fotografiju ispod koje piše "FREEDOM" što u prijevodu s engleskog znači "Sloboda".

Brend koji promoviraju i Messi, Neymar, Dybala...

Time se Argentinac prvi put oglasio u trajanju cijele ove sapunice, ali nitko sa sigurnošću ne može reći misli li na prekid suradnje s Interom ili je u pitanju tek marketinški potez kojim Icardi promovira modni brend kapa i šešira braće Goorin pod nazivom Animal Farm Truck.

Kapa koju Icardi promovira na sebi ima simbol orla, što može predstavljati slobodu, na što se napadač i referira. Influenceri za Animal Farm Truck su i Neymar, Maradona, Dani Alves, Dybala i Messi, kao i NBA zvijezda Carmelo Anthony.

Bilo kako bilo, Icardi će propustiti i narednu Interovu utakmicu, gostovanje kod Cagliarija.

Pročitajte više