Igor Bišćan prešao u Panathinaikos

BIVŠI veznjak Liverpoola i bivši reprezentativac Igor Bišćan potpisao je novi ugovor s grčkim prvoligašem Panathinaikosom iz Atene.

Bišćan je postigao dogovor s atenskim klubom, te je nakon 4 i pol godine igranja s Redsima sa sjevera Europe preselio na topli jug, u Grčku. Vijest je u četvrtak navečer objavio nacionalni radio, a potvrdio ju je i igrač Anthony Šerić.

"Da, Bišćan je stigao u naš klub, to je riješeno, a prvi je vijest objavio nacionalni radio u četvrtak predvečer." - potvrdio je za Sportske novosti skaut zeleno-bijelih Mario Bonić.

Dolaskom Igora Bišćana povećala se hrvatska kolonija u Ateni, koju još čine Anthony Šerić, Mario Galinović i Srđan Andrić. Inače, atenski je prvoligaš poznat po brojnim Hrvatima koji su prošli kroz klub, a među njima su: Robert Jarni, Goran Vlaović, Aljoša Asanović, Silvio Marić, Daniel Šarić, Dumitru Mitu te bivši trener zeleno-bijelih Velimir Zajec.

"Kako ne, to je gotova stvar. Obaviješteni smo da je Igor potpisao tijekom četvrtka i priključit će nam se u petak ili najkasnije tijekom vikenda. Ne trebam reći koliko smo Mario, Srđan i ja sretni što Biki dolazi!" - rekao je Šerić za Sportske novosti.

27-godišnji Bišćan je prošle sezone u Redsima doživio svojevrsnu obnovu, što se osobito očitovalo u vrlo kvalitetnoj igri koju je prezentirao kako u Premier ligi tako i na utakmicama Lige prvaka. U Liverpoolu je odigrao ukupno 118 susreta, od čega je prošle sezone sudjelovao na 21 utakmici.

Bišćanu je ugovor s aktualnim europskim prvakom istekao 30. lipnja, a trener Liverpoola Rafael Benitez, suprotno očekivanjima, Igora nije želio zadržati u momčadi.

Pročitajte više