Igor Novaković ponovo u Rijeci

NK RIJEKA je danas dobila svoje prvo veliko pojačanje za nastavak prvenstva. Radi se o Igoru Novakoviću, igraču koji je u Rijeci već ranije igrao prije nego je prodan u ruski Tomsk, a sad je vraćen na posudbu.

"Novaković će za nas sigurno biti veliko pojačanje. Inzistirali smo upravo na njegovu dovođenju jer je već odigrao dvije izvrsne sezone u Rijeci i sigurni smo da na može puno pomoći u nastavku prvenstva", izjavio je u razgovoru za Index trener Rijeke, Milivoj Bračun.

Novaković je već dobro upoznat sa stilom nogometa koji Riječani prakticiraju s obzirom da je tu proveo dobar dio svoje karijere, ali to ne znači da ga neće trebati uigravati. "Sigurno je da će Novakoviću biti potreban jedan kraći period adaptacije s obzirom da su u sastav unesene neke promjene nakon njegovog odlaska, ali ta adaptacija ne bi trebala trajati predugo, on je kvalitetan igrač koji je već dobro upoznat s načinom na koji ovaj klub igra. Zahtjevi koje ja imam od njega kao igrača će biti slični kao i oni mojih prethodnika na klupi Rijeke, tako da adaptacija ne bi trebala trajati predugo", smatra Bračun.

Upitali smo trenera Rijeke i kako stoje pregovori s ostalim pojačanjima najavljenim za ovaj prijelazni rok. "Već se zna na kojim igračima radimo, riječ je naravno o Ivanovu i Šafariću. Na tome se i dalje radi, pregovori su u toku kako s Varteksom, tako i s Levskim. Zasad se čini da sve ide dobro, ali konačni će se ishod vjerojatno znati do kraja ovog tjedna", rekao nam je Bračun.

P.V.
Foto: NK Rijeka

Pročitajte više