Igor Štimac obišao Poljud

POLJUD ponovo živi u iščekivanju sazivanja skupštine. Prema riječima dr. Ante Nosića, predsjednika Hajdukove skupštine, to će se učiniti u zakonskom roku od 15 dana, nakon čega kreću konzultacije, a konačno i izbor mandatara. Potencijalni kandidati za vruću fotelju još su prilično oprezni. Jasno je da se u uži krug konkurenata vratio bivši Hajdukov odvjetnik Mate Peroš, koji se nudi kao prijelazno rješenje, ali i možebitni član nove uprave.

Odlaskom Uprave na čelu sa Željkom Jerkovom aktivirala se mogućnost povratka Tome Ercega. No, svakako je najzanimljivija vijest promptni dolazak Igora Štimca u klub. Aktualni predsjednik Udruge prvoligaša svratio je Poljud odmah po odlasku Željka Jerkova, a iako je dosad isticao da nema namjeru vratiti se na visoku funkciju u klubu, poznato je da se Hajdukovci kao vjerni psi uvijek iznova vraćaju Poljudu.

Nije isključeno da žezlo preuzme neki moćni poduzetnik poput Željka Jerkova ili Frane Pašalića. Jer nakon Jerkovog bijega nakon svega 44 dana predsjedanja logično je očekivati da novi predsjednik neće biti gradski kandidat. Jerkova je politika dovela, ali i odvela s Poljuda. Brzopoteznoj mijeni kumovali su i skupštinari, povrijeđeni jer ih Jerkov nije želio na sastancima Uprave, a to je pravo koje im Statutom pripada.

D.R.
Foto: Index

Pročitajte više